Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sázení stromků, 21.10.2017

23. 10. 2017

dsc_0124.jpg

Sešli jsme se ráno na konci Butovic - my a oddíl Jukijů, díky čemuž nás bylo docela dost. Nutno však podotknout, že od nás řada lidí chyběla, aniž by se obtěžovala s nějakou omluvou - a jsou to stále ti stejní jedinci.

V poli směrem k Pustějovu jsme měli sraz s kamarády z ČSOP a hned jsme šli na věc - většina se pustila do sázení stromků, menší podpůrná skupina zatím v lesíku připravovala ohniště a dřevo, na kterém se pak k obědu opékaly zasloužené párky. Po jídle jsme ještě chvíli sadili, šlo nám to pěkně od ruky a celkem jsme dnes zasázeli přes 200 stromků.

Odpoledne jsme se už jen my sami vydali podél Pustějovského potoka do Poodří a pak dál po loukách do Hladkých Životic. Cestou jsme hráli hru na všímavost (hledání vyfocených míst), hru se stromovým horoskopem a discathlon. U nádraží v Životicích jsme se ještě vyřádili na hřišti a vpodvečer byli doma - řádně zabahnění, ale spokojení.

Díky všem, kteří se nedali odradit pracovní náplní výpravy - a zvláštní uznání má Bobřík, který dorazil aspoň dopoledne, když nemohl na celý den. 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Sázení stromků, 21.10.2017