Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výroční splaz na Kamence, 8.-10.11.2019

12. 11. 2019

Ačkoliv jsme jeli jen do Oderských vrchů, museli jsme v pátek absolvovat cestování celkem třemi autobusy. Po zabydlení v chalupě jsme si pustili dlouho očekávané video z tábora a poté ještě několik Krocanů kuchtilo dort.

V sobotu ráno mrholilo, a tak jsme začali tvořením - z hlíny jsme modelovali hadí svícny. Následovala veselá hra po chalupě a poté jsme se přesunuli na zahradu. Kromě založení oddílu si tento měsíc připomínáme také 30 let svobody, a tak proběhla akční běhací hra zaměřená na to, co všechno se za komunismu nesmělo.

dsc_0509.jpg

Po slavnostním řízkovém obědě vypukla velká hra, při níž týmy plnily nejrůznější úkoly inspirované starými oddílovými fotkami. A mezitím dojelo pár bývalých členů na návštěvu. Po krátkém programu o historii BH a po večeři nastala oslavná část akce - dárky a přání pro oddíl, dort, předávání zasloužených odznaků a písničky. 

Nedělní dopoledne bylo věnováno orientačně-historické hře po vesnici, poté jsme si rozlosovali vánoční dárky a cvičně zazpívali koledy. A pak už se vařilo, balilo a uklízelo. Tentokrát nás čekala pětikilometrová cesta do Heřmánek na vlak a v pět jsme byli úspěšně doma.

 

Náhledy fotografií ze složky Výroční splaz na Kamence, 8.-10.11.2019